Giulia: "Sotul meu mi-a zis ca sunt foarte slaba si de ce nu ma mai ingras putin. Ma simt bine asa cum sunt" EXCLUSIV


Giulia a vorbit, in direct pe Facebook-ul Perfecte.ro, despre stilul ei vestimentar, coafura cool si despre cele 7 tatuaje pe care le are.


Despre hairstyle
Eu ma bucur foarte mult ca scapam usor, usor, de parul lung si bucle. Si eu am avut perioada mea de par lung, dar cred ca trebuie sa trecem peste ideea ca femeia trebuie sa aiba parul lung. Se aranjeaza mai usor ca parul lung, nu mi se pare mai greu. Singura chestie mai dificila este ca trebuie sa te tunzi mai des.

La partea cu culorile m-am linistit. Imi doream blondul platinat din vara, dar acum am zis sa ma mai cumintesc. Pe cat de mare a fost dorinta sa ma tund, pe atat de mica e dorinta de a-mi schimba culoarea. Foarte greu m-au convins sa scap de brunet.

Despre stilul vestimentar
M-am imbracat singura. Sunt la un punct in care pot sa imi asum mult mai usor orice tinuta, frizura, piesa. Criticii au rolul lor si am ascultat criticile lor. Daca ei nu m-ar fi criticat, eu n-as fi invatat unele chestii. Acum ma simt bine in pielea mea si nu am mai dat gres. Tine mult de atitudine.

Am inceput cu dreptul acum cateva zile -  am purtat primul tuxedo din catifea. O sa fie multa catifea in aceasta toamna, tule, dantela si dresuri de plasa. O sa fie un echilibru intre stilul feminin si cel masculin.

Despre tatuaje
Tatuajul de pe piciorul nu e adevarat. Am 7 deja, dar mi-as mai face. Sotul meu insa nu e adeptul lor. Avem mereu discutia asta de ziua mea, pentru ca eu mi-am facut tatuaje numai de ziua mea. Am ales numai locuri unde pot fi usor de acoperit.

Despre conditia fizica
Nu fac abdomene deloc. Dupa ce l-am nascut pe baietel, am avut mult mai mare grija cu alimentatia, nu fac excese. Pe partea de odihna nu stau foarte bine. Nu merg la sala pentru ca nu am cand. Doar cand filmez un clip - cu o luna inainte ma apuc de sport. Am lucrat mult la sala inainte de a ramane insarcinata. Au fost 10 ani de sala o data la 2 zile.

Despre silueta
Nu vreau sa mai dau niciun kilogram jos. Am citit despre mine ca sunt anorexica. Nu, nu sunt. Nu consider ca am slabit prea tare. Ma simt foarte bine asa cum sunt si asta conteaza cel mai mult. Am 51 de kilograme la 1,70. S-ar zice ca e putin, dar intotdeauna am avut forme. Asta e singura perioada in care par mai lunga ca de obicei. Si sotul meu mi-a zis ca sunt foarte slaba, groaznic de slaba, de ce nu ma mai ingras un pic.

 

related posts

Modifică setările cookies