Giulia, o Badassmom echilibrată și ambițioasă: “Sunt o mămică relaxată. Pentru dragoste, aș face orice!” 


Giulia Anghelescu Huidu se consideră o norocoasă. Mamă a doi copii, o fată și un băiat, artista are un soț pe care se poate baza oricând! Cum se descurcă cei doi cu copiii și care sunt dovezile lor de iubire în cuplu, ne povestește chiar Giulia, pentru Perfecte.ro. O adevărată Badassmom.

Tag-uri: #GiuliaGiulia, cum faci față cu doi copii? Care dintre ei te solicită mai mult?
  
Mă străduiesc să fac față, deoarece ambii copii au o personalitate foarte puternică și mă solicită destul de mult. Deocamdată, consider că mă descurc destul de bine.
  
Te ajută și Vlad cu ei? Te poți baza pe el? 

  
Vlad este ajutorul meu numărul 1. Am mare noroc să am un soț extraordinar, care se descurcă de minune dacă rămâne singur cu cei doi copii. Vlad, cred că a schimbat mai mulți pampersi decât mine, dacă stau să fac un calcul. (râde)

Ce înseamnă de fapt să fii o Badassmom? 
  
Badassmom înseamnă să te simți bine în pielea ta, să nu uiți că, înainte de a fi mamă, ești femeie, să te iubești și să fii conștientă că dacă tu zâmbești și cei din jurul tău o vor face. Badassmom este o mămică relaxată, care se organizează atât de bine încât are timp și să stea cu copiii, și cu soțul, dar care nu refuză o ieșire în oraș cu prietenele ei. Să păstrezi echilibrul între a fi mamă și a fi femeie, cred că este secretul pentru o viață frumoasă.
  
Cum îți place să te caracterizezi ca mămică? Ești o familistă convinsă!

  
Sunt o mămică relaxată, însă acest statut mi l-am câștigat în timp. Mă bucur de timpul petrecut alături de copii, dar iubesc momentele când sunt doar cu soțul meu sau cu prietenele mele.
  

Cât de des vă certați tu și soțul tău de la copii? Din ce motive, de fapt?

  
 În cuplul nostru există certuri firești, pentru că uneori avem diferențe de opinie, dar cred că ar fi prea monotonă viața fără un pic de sare și piper.
  
Care e cea mai mare dovadă de iubire a soțului tău pentru tine?
  

Faptul că soțul meu îmi înțelege meseria și plecările destul de dese este cea mai mare dovadă de iubire.
  
Ce nu ai face niciodată din dragoste? 
  
Totul e permis în dragoste și în război, nu? Pentru dragoste, aș face orice.
  
Cum e Antonia? Îți moștenește calitățile vocale? Vrea să fie artistă ca mămica ei?
  
Antonia este o fetiță extrem de ambițioasă și de conștiincioasă, îndrăgostită de gimnastică ritmică și de școală. Deocamdată, nu îmi dau seama dacă îmi moștenește calitățile vocale și nici nu am făcut un țel din a afla acest lucru. Antonia poate fi cum vrea ea. Cred că e cel mai important să fie cum își dorește, fără să se raporteze la meseria mamei ei. Eu sunt alături de ea indiferent de domeniul care o va atrage.
  
Dar băiețelul tău? Ce îți dorești pentru el? 

  
Mika este un băiețel relaxat, care iubește mașinile și motoarele, dar care nu refuză un recital muzical atunci când prinde ocazia. Este mereu cu zâmbetul pe buze și întotdeauna reușește să îi binedispună pe cei din jurul lui.
  
Cum merge vlogul? Știu că tu îți montezi filmulețele! Când mai ai timp și de asta?
  
Vlogul merge foarte bine, deși sunt certată din ce în ce mai des că nu postez mai multe episoade pe săptămână. Dacă alții au o întreagă echipă care filmează, montează și urcă videourile pe YouTube, la mine sunt doar eu și îmi e destul de greu să fac asta mai des. Iubesc să editez și în continuare susțin faptul că acest vlog este cu adevărat pasiunea mea. În general, stau și montez noaptea după ce adorm copiii, pentru că atunci sunt cea mai creativă.
  
Arăți mereu foarte bine! Care sunt trucurile tale de beauty și întreținere? Cum te îngrijești și ce nu îți lipsește niciodată în materie de frumusețe?
  
Mulțumesc. Nu prea fac nimic în acest sens, maxim folosesc o mască hidratantă pentru ten, o dată pe săptămână.
  
Ce crezi că nu se știe încă despre tine? 
  
Poate nu se știe faptul că îmi place să organizez petreceri, că mă relaxez cel mai tare când gătesc și că cel mai mult îmi plac vacanțele în care stau cocoțată în pat și mă uit la filme.
  
Gătești? Ai timp să le pregătești copiilor mesele principale? Cine te ajută cel mai mult cu ei?

  
 Îmi place mult să gătesc, dar trebuie să recunosc că atunci când nu am timp să fac asta, mă ajută și bona copiilor.
  
Care e mâncarea ta preferată? 
  
 Pastele cu fructe de mare.
  
Pe când o nouă schimbare radicală de look? 

  
 Deocamdată mă simt foarte bine așa cum sunt.
  
De ce piesă vestimentară nu te-ai putea lipsi niciodată?
  
 Jeanși.
  
Pe ce anume cheltui banii cel mai mult atunci când mergi la shopping?
  
 Haine pentru copii.
  
Am auzit că ai lipsit motivat de acasă timp de o lună de zile, pentru că ai filmat pentru un film. Despre ce este vorba mai exact? Când urmează să apară producția?
  
Am filmat pentru lungmetrajul “Faci sau taci”, regizat și produs de Iura Luncașu ce va apărea anul viitor. Este o comedie de acțiune și abia aștept să văd reacția publicului. Sunt foarte recunoscătoare și mândră că fac parte din acest proiect.
  
Te regăsești ca actriță? Ce roluri îți plac și ce planuri ai în acest sens pe viitor?
  

Nu m-am gândit niciodată că aș putea să joc într-un film, dar uite că s-a întâmplat. Îmi doresc să mai joc, deoarece am descoperit că îmi place enorm să fac asta.
 
Muzical vorbind, ce anume le pregătești fanilor pentru această toamnă?
  
 Sper să lansez o piesă nouă până în iarnă, dar deocamdată nu am nimic stabilit.
  
Cum te vezi peste 10 ani, profesional și personal? 
  
Mă văd mai înțeleaptă și mai răbdătoare, dar cu aceeași putere de muncă.
 
Pozele The Storyalist

 

related posts

Modifică setările cookies