Gluma macabră făcută de fiica lui Andrei Gheorghe, cu puţin timp înainte de aflarea veştii că jurnalistul a murit 


Fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe ca o glumă inocentă  de pe Facebook ar putea ascunde o situaţie tragică despre care avea să aflefoarte curând.


Luni seară, Katarina a dat share pe Facebook la o fotografie care conţinea mesajul: "Touch the water. Share this post or your mother dies in her sleep tonight".  Mama ei şi fosta soţie a lui Andrei, Petruța Gheorghe, a comentat apoi amuzată: "Vedeți? A dat share și n-am murit:)))))".

Andrei Gheorghe a fost găsit mort luni seara, în casa lui din Voluntari. După primele cercetari, jurnalistul în vârstă de 56 de ani s-ar fi stins în urma unui stop cardiac. Andrei Gheorghe a fost caătorit cu Petruţa timp de 6 ani. El a divorţat de femeia care avea 3 copii din prima căsătorie în 2014, dar au rămas în relaţii foarte bune. La aflare veştii că jurnalistul s-a stins, Petruţa Gheorghe  a postat pe Facebook un mesaj sfâşietor. “Iubitul  meu care nu mai ești aici...Rămâi doar în inimile noastre. O să spun despre tine că ești extraordinar, că ai trăit extraordinar, ai iubit și greșit și făcut lucruri extraordinare. Așa erai tu, extraordinar... așa o să rămâi în memoria și inimile noastre”, a scris ea pe pagina de Facebook a fostului său soț.sursa foto: Facebook

 

FULLSCREEN
Gluma macabra macabr fcut de fiica lui Andrei Gheorghe, cu puin timp inainte de aflarea vetii morii jurnalistului
  • /


related posts