"Grasuta" frumoasa din lumea telenovelelor a nascut cel de-al 3-lea copil. Cum arata corpul Nataliei Streignard acum


Natalia Streignard, cunoscuta de publicul din Romania in special pentru rolul sau din "Valentina, grasuta mea frumoasa", a nascut cel de-al treilea copil si a reusit din nou sa fie un exemplu pentru toate mamele.


Departe de a semana cu faimosul personaj care i-a adus notorietate, Natalia a devenit mama pentru a 3-a oara si se mandreste cu un corp superb sculptat, la doar 14 zile de la nastere.

Actrita a dat nastere unui fratior pentru ceilalti doi copii ai sai,  Jacques (5 ani) si Gia (2 ani). 

"Toti copiii mei sunt un miracol. Pe toti i-am cautat si pentru toti am luptat. Cred ca a treia sarcina este un premiu pentru toata perseverenta de care am dat dovada", povestea actrita pentru People en Espanol, pe vremea cand era insarcinata.

Natalia nu s-a ferit sa apara in fata fanilor sai in ipostaze sexy, in ciuda faptului ca avea o burtica impresionanta, iar acestia i-au laudat de fiecare data trasaturile fizice. Acum, actrita s-a fotografiat in aceeasi ipostaza ca atunci cand era insarcinata, iar imaginea i-a uimit pe toti. 

Pe corpul Nataliei nu se vede nici o urma a sarcinii, ba mai mult decat atat, actrita aproape ca are patratele. Acesta a lasat si un mesaj, langa fotografie, transmitandu-le tuturor ca "se poate" sa arati bine chiar si atunci cand ai nascut dupa varsta de 40 de ani. 

 

Ya yo casi casi lista con esta tortica!! Haciendo ejercicios por la playa! Aun me queda un mes!..... auch !!!!!????????????????

A photo posted by Natalia Streignard (@natystreignard) on
related posts

Modifică setările cookies