Gwyneth Palthrow a intrat in liga starurilor botoxate!


A primit de curand propria stea pe Walk Of Fame si binenteles ca si-a dorit sa arate perfect! Insa, Gwyneth pare ca a dus lucrurile un picut mai departe decat ne-am fi asteptat!


Prezenta la propria-i ceremonie intr-o superba rochita alba semnata Monique L'hullier si incaltata intr-o pereche de sandale marca Pierre Hardy de culoarea piersicii, look-ul lui Palthrow a fost completat mai mult decat bine de coafura aleasa! Insa, daca despre tinuta nu putem comenta, nici peste micul-mare detaliu care se citea pe fata actritei nu putem trece!

La cei 38 de ani ai sai, Gwyneth si-a dorit, se pare, si o prima portie de tuning personal care sa-i dea un boost de tinerete si sa-i ascunda definitiv ridurile in spatele zambetului "de gheata"! Daca pana acum sotia vocalului de la Coldplay arata ca orice femeie pe fata careia viata si-a lasat amprenta ( ridurile de expresie), acum Palthrow se prezinta in fata blitz-urilor cu o noua fata...Botoxata!

Noi n-am fi spus ca o astfel de interventie e necesara tocmai in cazul ei, dar daca actrita se simte mai bine cu ea asa, nu ne putem pune tocmai noi de-a curmezisul, nu?


 

FULLSCREEN
Gwyneth Palthrow a intrat in liga starurilor botoxate!
  • /

related posts