Gwyneth Paltrow lansează o nouă lumânare cu “aroma zonei ei intime”


După lansarea din 2020 a lumânării „Aceasta miroase ca vaginul meu/This smells like my vagina”, fondatoarea brandului Goop, actrița Gwyneth Paltrow a pus la vânzare o alta care se numește „Hands Off My Vagina/Jos mâinile de pe vaginul meu”


După succesul seriei de lumânări parfumate „This smells like my vagina” și „This smells like my orgasm”, Gwyneth Paltrow lansează o nouă lumânare, de această dată cu un mesaj puternic ce vine să sprijine Proiectul pentru libertatea de reproducere al Fundației ACLU.

Ținând cont de colecția trecută care s-a vându fulgerător, actrița promite și de această dată că lumânarea proaspăt lansată va cuceri fanele cu aroma ei.

Citește și: Kristen Stewart despre nunta cu iubita ei: “Vreau să port o pereche de jeans, un tricou vechi tăiat și să merg desculță”

Lumânarea „Jos mâinile de pe vaginul meu!” este disponibilă pe site-ul web Goop și costă 75 de dolari. „Ea miroase a lapte de cocos și trandafir de Damasc. Melanjul este întregit de note dulci de vanilie crudă, de chiparos hinoki și cacao prajita, a carei prezență oferă profunzime și senzualitate întregului parfum”, spune actrița. 

"Cuvântul vagin este unul puternic. Și totuși, există o nevoie recurentă de a spune: Ia mâna! Mâna jos de pe vagin se poate spune oricând se impune. Sunt organele tale de reproducere, așa că alegerea stă la tine. În onoarea aniversării lui Roe v. Wade pe 22 ianuarie, Goop va dona 25 de dolari din vânzarea fiecărei lumânări ediție limitată pe goop.com. Initiațiva susține Proiectul pentru libertatea de reproducere ce aparține Fundației ACLU. * Accesați linkul din bio pentru a afla mai multe informații despre cum puteți ajuta ACLU, Fundația care luptă să protejeze drepturile și libertățile fundamentale ale femeii. * Banii rezultați din vânzarea lumânărilor vor fi donați fundației", a scris vedeta pe contul ei de Instagram.

Foto: GettyImages/Instagram

Vezi și:

Wine Trips Romania S2E10 | Mircea Radu și Sergiu Nedelea, lecții de istorie la Castelul Bethlen-Haller de pe domeniul Jidvei

related posts

Modifică setările cookies