Habar nu aveai ca sunt rude! Vedete de la Hollywood despre care putina lume stie ca sunt inrudite


La Hollywood se poarta afacerile de familie. Desi unele familii de staruri sunt foarte cunoscute, cum ar fi clanul Baldwin, familia Barrymore sau chiar si familia Kardashian, exista si vedete care sunt inrudite, dar nu vor sa se stie asta.


Primul astfel de caz care ne vine in minte este Nicolas Cage si Sofia Coppola. Cei doi sunt verisori, dar Nicolas si-a schimbat numele real (Coppola), pentru a nu fi asociat cu celebrul regizor si astfel, promovat pe baza de relatii, nu de merit.

In cazul familiei Coppola, este vorba despre o adevarat Cosa nostra, de fapt. :) Unica fiica a regizorului Francis Ford Coppola, regizoarea Sofia Coppola este verisoara atat cu Nicolas Cage, cat si cu actorul Jason Schwartzman. Bunicul Sofiei, Carmine Coppola a fost un binecunoscut compozitor de muzica de film, iar fratele mai mare al regizoarei, Roman Coppola este si el regizor. Asta da familie talentata!

Actrita Jessica Capshaw este cunoscuta pentru personajul Jamie Stringer din serialul "The Practice" si pentru rolul Dr. Arizona Robbins din "Grey's Anatomy". Putini sunt aceia care stiu insa ca Jessica este fiica vitrega a celebrului regizor Steven Spielberg.

La evenimentele de pe covorul rosu Jake Gyllenhaal este prietenos cu multi dintre colegii lui de breasla, dar de-a dreptul afectuos cu actorul Peter Sarsgaard. Motivul este acela ca Peter i-a devenit cumnat, dupa ce s-a casatorit cu sora lui, Maggie, in mai 2009. La randul lor, fratii Jake si Maggie Gyllenhaal fac si ei parte dintr-o familie binecunoscuta in showbiz. Tatal, Stephen, este regizor, iar mama, Naomi, este producatoare si scenarista.

Pe Huffington Post mai gasesti cateva vedete despre care nu stiai ca sunt rude.

related posts

Modifică setările cookies