Harper, copia fidela a parintilor ei celebri. Cat de frumoasa e mezina familiei Beckham de cand a inceput sa creasca


S-a nascut intr-o familie in care genele bune circula din generatie in generatie. Ar fi fost, deci, imposibil, ca micuta Harper sa fie altfel decat superba.


Cea mai mica membra a familiei Beckham a facut senzatie cand a aparut la prezentarea noii colectii Victoria Beckham, desfasurata la New York fashion Week. Imbracata ca dupa ultima moda si stand cumintica in bratele tatalui ei, Harper a atras atentia tuturor fotografilor si aproape ca a eclipsat reusitele articole vestimentare create de mama ei.

La 2 ani, Harper demonstreaza ca preia ce-i mai bun atat de la fostul sportiv, cat si de la fosta cantareata si se transforma intr-o frumusete. In mod sigur, atunci cand va fi mai mare, baietii ii vor da ceva de furca lui David.

Pana atunci insa, mandrul tatic are grija de copila lui si compnseaza prezenta Victoriei. Aflata in culise pana la terminarea show-ului, Posh Spice i-a incredintat-o pe Harper sotului ei, care indeplinste cu brio indatoririle de parinte.

Fratii mai mari, Brooklyn, Romeo si Cruz, inteleg perfect ca mezina de 2 ani are nevoie de toata atentia si demonstreaza cat de bine au fost crescuti. Cei trei au stat singuri, cuminti, si i-au oferit Victoriei sprijinul de care avea nevoie, pentru ca mai apoi s-o felicite, la plecarea de la locatia prezentarii.

related posts

Modifică setările cookies