Harry Potter si Ron Weasly, reuniune la 3 ani de la terminarea filmelor. Cat de schimbati sunt cei doi acum


La 3 ani de la terminarea ultimului film din seria "Harry Potter", Daniel Radcliffe si Rupert Grint s-au intalnit pe neasteptate la o gala organizata in Marea Britanie. 


Harry Potter si cel mai bun prieten al sau, Ron Weasly, au fost surprinsi din nou impreuna la un eveniment monden.

Actorii care au dat viata personajelor celebre au fost ambii invitati la WhatsOnStage Awards, unde Daniel Radcliffe a castigat premiul pentru Cel mai Bun Actor intr-o Piesa de Teatru pentru rolul din The Cripple of Inishmaan.  

Cel care a dat viata personajului Harry Potter a profitat de prezenta prietenului lui, Rupert Grint, si a facut o poza cu acesta, spre deliciul tuturor fanilor care viseaza sa ii vada din nou impreuna.

La 3 ani de la terminarea ultimului film din seria care a amrcat o generatie, cei doi actori sunt complet schimbati insa si nu dau semne ca s-ar mai implica in vreun proiect legat de lumea creata de J.K Rowling. Daniel se ocupa de cariera in teatru si semneaza contracte pentru lung metraje, in timp ce Rupert lupta de asemenea pentru cariera in cinematografie si joaca mai mult in proiecte indie.

Actualmente, Daniel filmeaza pentru rolul din pelicula "Frankenstein", pentru care a apelat la o schimbare de look radicala. Actorul are extensii si parul pana la umeri aproape.

Noul look a atras atentia mai ales din cauza declaratiilor facute de actor, acesta explicand ca extensiile sunt din par natural. "Este par de la o persoana moarta sau de la cineva care si-a donat parul", a declarat acesta.

La fel de schimbat, Rupert a terminat filmarile pentru "Postman Pat" si a etalat un inceput de mustacioara, pe care nu a purtat-o in perioada 'Harry Potter".

Ce parere ai despre felul in care arata cei doi acum? Ai fost fana a seriei de filme si carti? Ai citit Harry Potter?

FULLSCREEN
Harry Potter si Ron Weasly, reuniune la 3 ani de la terminarea filmelor. Cat de schimbati sunt cei doi acum
  • /

related posts

Modifică setările cookies