Harry și Meghan, momente adorabile în vizita lor din Sussex


Meghan Markle și Prințul Harry au vizitat recent ținutul Sussex, locul căruia îi datorează titlurile lor, de Ducesă și Duce de Sussex.


Cuplul regal a fost întâmpinat de o mulțime impresionantă, iar Meghan și Harry și-au făcut timp să dea mâna cu fanii entuziaști, să stea de vorbă cu cei mici și chiar să mângâie niște căței care-și însoțiseră stăpânii la eveniment.

Citește și: Ce nume i-au dat Harry și Meghan cățelușului lor, adoptat acum câteva zile

Momentul în care prințul Harry îmbrățișează un cățeluș din rasa Golden Retriever a impresionat mii de fani, care au luat cu asalt rețelele de socializare pentru a împărtăși momentul. Nici soția sa nu s-a lăsat mai prejos, salutând cu afecțiune un alt patruped. 

La sosirea în Chichester, Meghan a purtat o superbă haină Armani și o cămașă neagră, la care a asortat o fustă de piele de la BOSS by Hugo Boss și pantofi cu toc nude.

În timpul turneului lor prin Sussex, Meghan și Harry se vor întâlni cu oamenii locului și vor vizita cele mai renumite atracții turistice ale regiunii. Prima lor oprire a fost la Chicester, unde există o copie rară, scrisă de mână, a Declarației de Independență. De curând, a fost declarată autentică, celălalt document aflându-se în Washington D.C.

Prințul Harry și Meghan Markle au devenit, după căsătoria lor din luna mai a acestui an, Duce și Ducesă de Sussex. 

Foto: Getty

FULLSCREEN
Harry și Meghan, momente adorabile în vizita lor din Sussex
  • /


related posts