Harry Styles ii face o surpriza unei fane care seamana izbitor cu fosta lui iubita, Taylor Swift


Idolul adolescentelor a socat-o pe una dintre fanele sale, care pare o sosie a fostei sale iubite, trimitandu-i, din senin, urari de ziua ei de nastere.


Alice Cousins isi va aminti, cu siguranta, aniversarea ei din acest an ca cea in care unul dintre cei mai cunoscuti cantareti din lume i-a facut o surpriza de proportii.

Harry Styles, unul dintre membrii trupei-fenonmen One Direction i-a trimis un mesaj pe Twitter lui Alice, scriindu-i "Sper sa ai o zi cu adevarat frumoasa...Distractie placutaa. Love".

Tanara, care este studenta la actorie si seamana izbitor cu fosta iubita a lui Harry, printesa country Taylor Swift, este una dintre cele 13 milioane de fane ale cantaretului de pe Twitter.

Dupa ce si-a revenit din socul initial, Alice i-a raspuns cantaretului, in varsta de 19 ani: "Mi-ai facut cea mai frumoasa surpriza de ziua mea. Tremur ca o frunza!".

Celelalte fane ale lui Harry au fost atat de geloase, incat au bombardat-o pe Alice cu mesaje ostile. Cineva chiar i-a scris cantaretului, spunandu-i "Cand a fost ziua mea, m-am chinuit atat de mult sa te fac sa-mi scrii un mesaj pe Twitter. Nenorocitule."

related posts

Modifică setările cookies