Heidi Klum are o fetita absolut adorabila. Cum arata micuta care ii poate calca pe urme in modelling


Supermodelul Heidi Klum are 4 copii superbi, dintre care trei cu fostul sot, Seal, si o fetita cu un Fabio Briatore, un important om de afaceri italian, fostul manager al echipei de Formula 1, Benetton. Cea din urma, micuta Helene "Leni" Klum, in varsta de 10 ani, pare o copie fidela a mamei sale.

Tag-uri: #Heidi Klum #fiica

Desi este extrem de ocupata, Heidi isi face timp si pentru familie. Vedeta a fost surprinsa de paparazzi la o plimbare alaturi de cei 4 copii ai sai, pe care i-a rasfatat cu inghetata.

Imbracata intr-o tinuta lejera, cu o pereche de boyfriend jeans cu aspect murdar, un top negru si o palarie alba, Heidi se bucura de putinul timp liber pe care il petrece alaturi de copii.

Paparazzi au remarcat-o deja pe fiica sa mai mare, Leni, care pare o copie in miniatura a lui Heidi. Micuta blonda a mostenit trasaturile mamei sale si deja specialistii in prevand un viitor stralucit in modelling.

Nu ar fi insa prima fiica de fotomodel care calca pe urmele mamei sale. La 12 ani, fata lui Cindy Crawford, Gaia Gerber, se lauda deja cu cateva contracte de publicitate.

Mai multe imagini in galeria foto.

FULLSCREEN
Heidi Klum are o fetita absolut adorabila. Cum arata micuta care ii poate calca pe urme in modelling
  • /

related posts

Modifică setările cookies