Heidi Klum, senzuala si ispititoare la plaja. Vedeta s-a lasat pozata topless in urma cu putin timp


E celebra pentru ipostazele provocatoare in care se lasa pozata. In urma cu putin timp insa, Heidi Klum a reusit sa atraga inca o data atentia asupra ei cu o fotografie postata pe o retea de socializare.


Heidi Klum nu s-a ferit niciodata sa pozeze topless. Dimpotriva! Topmodelul a publicat numeroase fotografii pe retelele de socializare in care apare imbracata doar in slip. Nu putea, deci, sa faca exceptie de la acest obicei nici in cea mai recenta vacanta.

In urma cu putin timp, Heidi a postat pe contul ei de Instagram o poza sub apa, in care apare fara sutien, insotita de mesajul: "Imi iubesc noul colier". Desi nu se vede foarte bine, vedeta pare sa poarte un lant lung, de care este agatat un pandantiv gros in forma de inima.

Chiar daca toata atentia a fost captata de bustul topmodelului, admiratorii nu au putut trece cu vederea abdomenul plat, dar si picioarele lungi si tonifiate, intreg corpul sau iesind in evidenta. 

Intr-un interviu acordat in 2010 pentru revista Tatler, Heidi a explicat ca nu are vreo problema in a aparea dezbracata, deoarece "a crescut intr-o familie in care parintii umblau mereu goi. Nu inseamna ca sunt hipioti sau ca umbla pe stada dezbracati, insa daca ies din dus sau se schimba nu incep sa tipe: 'Oh, Doamne! Inchide usa!'".

related posts

Modifică setările cookies