Heidi Klum, surprinsă în ipostaze indecente cu noul ei iubit. Este cu 16 ani mai tânăr decât ea și este la fel de faimos


Heidi Klum își trăiește viața din plin de când a divorțat în 2012 de artistul Seal. Fostul model își alege iubiți din ce în mai tineri, iar de o luna este cu un cântăreț de muzică rock în vârstă de doar 28 de ani.


Heidi Klum, în vârstă de 44 de ani, a început o relație cu Tom Kaulitz, cântăreț în formația Tokio Hotel, cu doar o luna în urmă. Diferența de 16 ani dintre ei nu pare să fie o problema, cel puțin asta reiese din fotografiile pe care au reușit să le surprindă paparazzi.


 

That should be me. ???????? #tomkaulitz

A post shared by Tom Kaulitz ???? (@tom.kaulitz620) onDupă ce și-a lăsat cei patru copii, cu vârste cuprinse între 8-13 ani, în vacanță cu fostul soț, Heidi a profitat de ocazie și a plecat într-o escapadă romantică impruna cu Tom. Cei doi au ales să își petreacă timpul în Cabo San Lucas (Mexic), iar Heidi a fost fotografiată de paparazzi fără sutien, în timp ce își îmbrățișa și săruta iubitul.

Heidi s-a despărțit în toamna anului trecut de Vito Schnabel, cu care a avut o relație de 3 ani și care avea doar 31 de ani, iar la jumătatea lunii martie s-a îndrăgostit de Tom.


 

I've got a tight grip on reality But I can't let go of what's part of me here.

A post shared by Because of you @tomkaulitz (@tomkaulitzmygod) on


 

We LOVE ❤️ Hong Kong

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on


În ceea ce privește vârsta ei, Heidi a declarat recent “toți îmbătrânim și încerc să accept asta, dar nu o să o fac fără să mă lupt. Simt o presiune și este normal să arăt diferit acum, după ce am avut și 4 copii, față de cum arătam la 24 de ani, dar este important să mă simt bine în pielea mea și să îmi placă ceea ce văd în oglindă”.

related posts

Modifică setările cookies