Hermione din "Harry Potter" s-a transformat in Belle! Cum arata Emma Watson in primele imagini din "Frumoasa si Bestia"


Frumoasa Emma Watson le-a facut o surpriza de proportii fanilor sai cand a anuntat oficial pe contul ei de Facebook ca va juca una dintre cele mai indragite eroine, pe Belle in filmul live action "Beauty and The Beast".


Dupa luni de asteptare si un teaser-trailer care i-a pus pe jar pe fani, Disney si Entertainment Weekly au publicat, in sfarsit, primele imagini oficiale din filmul live-action "Frumoasa si Bestia"!

Asa cum era de asteptat, toti au vrut sa vada mai ales cum va arata Emma Watson in tinutele frumoasei Belle. Iar actrita nu a dezamagit! La scurt timp de la aparitia primei poze cu ea in rochia galbena, de bal, internetul a explodat. Emma este printesa Disney perfecta, spun internautii, care au distribuit de mii de ori cadrele spectaculoase.

 


La fel de interesant este si look-ul Bestiei, rol jucat de actorul Dan Stevens. La fel ca in desenele animate, creatura are trasaturi imprumutate de la mai multe animale, printre care bivol, leu si gorila.

 

 

#EmmaWatson looks simply enchanting as Belle in this exclusive #BeautyAndTheBeast photo. ????✨ ????: Laurie Sparham/Disney

A photo posted by Entertainment Weekly (@entertainmentweekly) on


In imaginile promovate de revista Entertainment Weekly apar si Luke Evans in rolul lui Gaston, Josh Gad, care este Le Fou, precum si Kevin Kline, care il joaca pe Maurice, tatal lui Belle. 

 

???? No one fights like Gaston! ???? #BeautyAndTheBeast #LukeEvans #Disney ????: Laurie Sparham/Disney

A photo posted by Entertainment Weekly (@entertainmentweekly) on

 

 

Josh Gad as Le Fou and Luke Evans as Gaston in #Disney's #BeautyAndTheBeast remake make the perfect pair! ????????: Laurie Sparham/Disney

A photo posted by Entertainment Weekly (@entertainmentweekly) on

 


Nu lipsesc obiectele animate, carora le imprumuta vocea mari actori de la Hollywood precum Ewan McGregor, Ian McKellen si Emma Thompson.

  • Hermione din Harry Potter s-a transformat in Belle! Cum arata Emma Watson in primele imagini din Frumoasa si Bestia

related posts

Modifică setările cookies