Hillary Clinton, suprinsa holbandu-se in decolteul generos al Christinei Aguilera. Vezi imaginea amuzanta


Ipostaza simpatica a fost surprinsa miercuri la Departamentul de Stat din Washington, unde starul pop a primit o distinctie pentru munca ei filantropica.


Christina Aguilera si omul de afaceri David Novak au primit premiul George McGover Leadership Award pentru munca depusa pentru eradicarea foamei in lume.

Pentru ceremonia de decernare a premiului, a carei gazda a fost prima doamna a Americii, Hillary Clinton, Christina a ales o rochie mov inchis, cu un decolteu mai mult decat generos.

Daca barbatii prezenti la eveniment s-au abtinut sa nu priveasca in decolteul starului pop, Hillary n-a fost la fel de discreta si a fost surprinsa de fotografi zambind in timp ce-i admira sanii Christinei (vezi imaginea AICI).

Impreuna cu afaceristul american David Novak, Christina Aguilera a strans 115 milioane de dolari, prin care s-a asigurat masa pentru 460 de milioane de copii flamanzi din jurul lumii.

"Ca femeie si ca mama sunt onorata sa accept acest premiu si sa fiu o parte a efortului global de a eradica foametea", a spus superstarul pop, conform site-ului World Food Programme.

"Cu doar 25 de centi pe zi, putem oferi hrana unui copil care merge la scoala si sa fim parte din solutia pentru aceasta problema. In calatoriile pe care le-am facut pentru World Food Programme, am vazut cum poate schimba o masa viata unui copil. Imi amintes in fiecare zi povestile pe care le-am ascultat si oamenii pe care i-am intalnit prin acest program.", a mai declarat Christina. 

related posts

Modifică setările cookies