Hot on Web: Kate Middleton si Printul William locuiesc intr-un palat bantuit? Vezi cele mai tari stiri ale saptamanii


Nu stim cu ce te-ai delectat tu in saptamana asta, insa pe noi ne-au amuzat copios cateva stiri de pe net. Vezi care sunt acestea.


Theinsider.com: Jennifer Lopez, intr-o zi obisnuita de munca - stresanta!
Jennifer Lopez isi promoveaza linia de imbracaminte pentru Kohl cu ajutorul unor filmulete. Acestea o infatiseaza in postura unei femei de afaceri, care trebuie sa stea nemiscata la birou. Nu doar ca isi uita legitimatia, dar nici nu are stare si isi streseaza la maximum colegii de munca!

Uk.Eonline.com: Surorile Kardashian vor sa ramana insarcinate in acelasi timp
Te gandeai ca familia Kardashian este prea numeroasa? Newsflash: se poate si mai rau! Proaspat casatorita, Kim Kardashian isi doreste sa ramana insarcinata cat mai curand, iar asta in acelasi timp cu sora ei mai mare, Kourtney. Iar daca mai punem la calcul ca si Khloe se chinuie sa devina mamica, e clar: clanul Kardashian este in plina expansiune!

Dailymakeover.com: Victoria Beckham a renuntat la tocuri
Mereu incaltata cu tocuri de peste 10 cm, chiar si in a 7-a luna de sarcina, Victoria Beckham s-a ales cu o hernie de disc de toata frumusetea. Doctorii i-au dat un ultimatul - i-au interzis sa le mai poarte. Chiar daca este fashionista convinsa si tine la statura ei, proaspata mamica s-a hotarat sa petreaca ceva timp cu picioarele mai pe pamant, iar asta chiar si in cadrul Saptamanii Modei de la New York.

UK.eonline.com: Kate Middleton, bantuita de familia lui William
Asta e una care te va distra: tabloidele britanice au o noua problema, de data asta cu palatul Kensington, in care locuiesc Printul Harry si Kate Middleton. Dulcea lor casa este, se pare, bantuita. Palatul a fost resedinta reginei Victoria, regelui George al doilea si a printesei Diana. Vii si morti, macar sunt in familie.

related posts

Modifică setările cookies