Hubert de Givenchy a murit. Iata cateva dintre creatiile sale iconice #foto


Marele creator de moda Hubert de Givenchy a murit la varsta de 91 de ani. Conform apropiatilor designerul a murit in somn.Hubert de Givench s-a remarcat de-a lungul vietii pentru lansarea casei de moda cu acelasi nume si mai ales pentru costumele legendare create pentru actrita Audrey Hepburn.


Marile creatii ale designerului francez au fost purtate de nume mari din industria cinematografiei. Cea mai faimoasa creatie a sa a fost rochia neagra purtata de Audrey Hepburn in „Breakfast at Tiffany’s“.

FOTO Actrita Audrey Hepburn si designerul francez Hubert De Givenchy in anul 1980

Foto: Paris 1900, Audrey Hepburn si Hubert de Givenchy 

Potrivit siteului casei de moda, "Hubert de Givenchy" a fost un simbol al elegantei pariziene pentru mai bine de jumatate de secol. El a revolutionat lumea modei internationale si a creat tinute memorabile pentru Audrey Hepburn, cea care i-a fost prietena si muza mai bine de 40 de ani“.

O alta fana Gibenchy a fost prima doamna a Americii, Jacqueline Kennedy. Ea a purtat o rochie de matase la o cina celebra de stat, la Palatul Versailles.  


 

Givenchy a marcat timp de 40 de ani lumea modei. Mai jos puteti vedea cateva dintre creatiile sale celebre, expuse in 2017 la muzeul Gemeentemuseum din Haga. Expozitia a avut ca scop comemorarea prieteniei creatorului cu actrita Audrey Hepburn. Foto Getty Images

FULLSCREEN
Hubert de Givenchy a murit. Iata cateva dintre creatiile sale iconice
  • /


related posts