I-a dat papucii dupa ce a vazut cum un alt barbat ii face striptease. Ce cuplu de reality show isi ia adio cu scandal


Ea e reusit sa ierte si sa treaca peste numeroasele infidelitati ale iubitului ei, insa acesta nu a putut accepta cadoul primit de iubita lui de ziua ei si a pus capat relatiei dupa ce a vazut ca acesteia i s-a organizat un show de striptease.


Dupa mai multe despartiri si impacari si dupa nenumarate sanse pe care le-au dat relatiei lor, se pare ca au ajuns la concluzia ca nu le este menit sa fie impreuna. Jessica Wright si Ricky Rayment si-au spus in sfarsit adio, insa nu in termenii cei mai prietenosi. Avand in vedere motivul care a dus la despartirea lor, cu siguranta nu vor ramane in relatii tocmai cordiale pe viitor.

Cu sprancenele groase, parul valvoi si cateva kilograme extra. Vezi ce imagini cu Shakira ar trebui sterse definitiv de pe internet

Protagonistii reality-show-ului "The Only Way is Vegas" s-au despartit duminica seara, dupa ce Ricky a considerat ca iubita lui a avut un comportament neadecvat si l-a facut de rusine. Aceasta a fost parasita chiar in ziua in care a implinit 28 de ani, dupa ce a primit cu zambetul pe buze supriza pe care i-au facut prietenii ei de ziua ei si a acceptat un numar de striptease din partea celor de la Chippendale.

Extrem de deranjat de situatia jenanta in care a fost pus, Ricky a cedat nervos si a inceput sa se certe cu iubita lui, aruncandu-i cuvinte grele si acuzand-o ca l-a facut de ras in ochii tuturor.

Desi Jessica a trecut peste multe infidelitati de-ale iubitului ei pe perioada cat au fost impreuna, acesta nu a putut accepta show-ul erotic in care a fost implicata si a pus capat relatiei pentru totdeauna.

related posts

Modifică setările cookies