Și-a făcut degeaba 3 implanturi de păr? Mihai Trăistariu și-a schimbat iar look-ul. Vezi cum arată în prezent


Mihai Trăistariu a făcut o adevărată obsesie pentru podoaba lui capilară. De când și-a făcut implant de par, artistul pare să fie într-o continuă căutare a identității și încearcă mereu look-uri diferite.


Mulți ani a avut aceeași tunsoare. Toți îl știau cu părul scurt și ondulat, până a apelat la implanturi de par. Mihai trăistariu și-a făcut 3 astfel de intervenții, ultima având loc în 2015. La vremea respectivă, artistul a descris pe contul lui de Facebook întreaga experiență:

“Ieri mi-am făcut un nou implant de par. Mi-am coborât linia frunții cu 1 cm ca să mă întinerească cu 10 ani și mi-am mai completat pe ici – pe colo, pe unde am crezut eu că e nevoie. Mi-au extras de la ceafă 2.100 de grafturi (rădăcini) și le-au plantat în zonele de care vă spuneam. Operația a durat aproximativ 10 ore, aproape dublu față de o operație obișnuită.

Pentru că aveam peste 30 de cicatrici urâte, chiar în vârful frunții lăsate de la primul meu implant, făcut acum 10 ani și care fusese un eșec total. În consecință, s-a lucrat extrem de greu. Acele care plantează rădăcinile NU VOIAU în ruptul capului să penetreze pielea din cicatrici.


 

Ieeeei ... Mi-am schimbat look-ul ! Multumesc ... TOPAZ SKIN - hair & beauty !!! ????????????

A post shared by M I H A I (@mihaitraistariu) onMi-au făcut 118 injecții de anestezie în cap că să nu simt durere. Le-am numărat! Și, n-am simțit nimic! 

De atunci, Mihai a încercat numeroase look-uri, și-a lăsat părul lung, l-a decolorat, l-a tuns. Cu greu poate cineva să țină pasul cu dorința lui de a arăta altfel aproape în fiecare luna.După toate intervențiile, Mihai a ajuns să se tundă din nou și nici că îți mai dai seama că și-a făcut cândva implant de par. Artistul a apelat la serviciile unui salon pentru a-și vopsi atât părul, cât și barba. Mihai are acum părul scurt, de un șaten închis.

Pe plan muzical, după ce a ieșit pe locul 4 la premiile Eurovision din 2006, Mihai a căzut într-un con de umbră. El s-a înscris și la preselecțiile pentru Eurovision 2018, dar nu a reușit să treacă mai departe. 

related posts

Modifică setările cookies