I-a luat pe toti prin surprindere cand s-a pozat fara machiaj. Cum arata Lisa Rinna cand nu e deloc fardata


Are 51 de ani si a fost adesea criticata din cauza felului in care arata. Multi spun ca a exagerat cu interventiile la nivelul fetei si insasi vedeta admite ca a facut cam multe modificari.


Lisa, pe care cei mai multi o stiu din Melrose Place, a recunoscut in trecut ca a cam exagerat cu operatiile estetice, dar a specificat ca acum e in cautare de metode mai putin invazive de infrumusetare.

"La varsta mea, trebuie sa arati bine ca sa mai ai de lucru. Uneori e nevoie de imbunatatiri", a spus vedeta de 51 de ani, care a avut de suferit mai ales din cauza buzelor deformate de la acid hialuronic. Cu toate ca a fost posesoarea unor buze apetisante, ea a inceput la scurt timp de la lansarea in showbiz sa si el mareasca, pana in 2011, cand si-a facut o noua operatie ca sa si le micsoreze.

Recent, Lisa a vrut sa le demonstreze admiratorilor, dar si carcotasilor, ca incepe sa-si accepte infatisarea asa cum e ea, si s-a pozat nemachiata.

 

"I woke up like this" #UNICEF #WakeUpCall

A photo posted by Lisa Rinna (@lisarinna) on


Gestul ei se aliniaza cu al altor vedete si face parte dintr-un sir de actiuni ale UNICEF, care a lansat campania Wake Up Call. In cadrul ei, vedetele sunt invitate sa se pozeze la primele ore ale diminetii, fara fard pe fata. Daca fac acest lucru, organizatia ofera bani pentru mancare, educatie si sanatate care ajung la copiii nevoiasi din Siria.

related posts