"I'm a Barbie girl, in a Barbie World" – Cum a ajuns sa arate frumoasa solista a trupei Aqua la 10 ani de la despartirea trupei


Actrita, cantareata si compozitoare, Lene Nystrom Rasted a fost aleasa ca solista a cunoscutei trupe Aqua in anul 1994, dupa ce unul dintre membrii fondatori i-a remarcat vocea pe un vas de croaziera.


La scurt timp de la lansare, trupa Aqua a cunoscut un succes international: melodia "Barbie girl" a facut furori in Europa, Statele Unite ale Americii, Australia si Japonia.

Ii place muzica? Cspune materia preferata a copilului tau despre el

Odata cu reusitele formatiei, popularitatea lui Lene a crescut la randul ei, canatareata devenind rapid una dintre cele mai ravnite vedete din lume. Bineinteles, viata ei persoanala a devenit un subiect adesea abordat de presa, relatia cu un alt membru al trupei, Soren Rasted, fiind intens mediatizata, iar cuplul fiind vanat constant de paparazzi.

Asemenea celor mai de succes formatii ale vremii, si Aqua s-a despartit in anul 2001 din cauza unor neintelegeri la baza carora a stat insasi legatura amoroasa pe care doi dintre membrii formatiei o aveau.

2003 a fost anul in care frumoasa si nonconformista Lene si-a lansat cariera solo, primul ei album avand un mare succes in Danemarca, lucru care nu s-a intamplat si cu urmatoarele trei proiecte ale artistei.

In incercarea de a se bucura de popularitatea pe care o aveau odata, Componentii trupei Aqua au reusit sa treaca peste probleme si s-au reunit la inceputul anului 2007, primind o multime de propuneri de la producatori din Canada, Statele Unite ale Americii si Marea Britanie pentru a lansa un al treilea album.

Membrii au refuzat si au lansat un material cu cele mai mari hit-uri in urma cu 3 ani. In 2011, asteptatul album a aparut pe piata, fara a avea acelasi succes rasunator la care se asteptau cei patru. 

Chiar daca formatia nu s-a mai bucurat de ruesitele pe care le-au obtinut la sfarsitul anilor ’90, frumoasa solista nu si-a incetat cariera, ba mai mult, a incercat sa cucereasca mai multe domenii ale divertismentului. Ca actrita, ea a aparut in filmul "Deliver Us from Evil", iar ca muziciana a fost anternoare la varianta daneza a concursului "Vocea".

La fel de excentrica si nonconformista ca la inceput, Lene s-a jucat in toti acesti ani cu imaginea ei si si-a schimbat permanent look-urile. Increzatoare in aspectul ei fizic de dupa nasteri, artista a pozat chiar topless pentru o controversata revista din Danemarca si a primit o multime de aprecieri.

In plan personal, Lene s-a casatorit cu fostul ei coleg de formatie si a devenit mama a doi copii, India si Billy.

related posts

Modifică setările cookies