I s-a zis ca nu e destul de frumoasa pentru a fi star. Acum toata lumea o cunoaste si este mama a doua fetite superbe


La 51 de ani, Sarah Jessica Parker se poate declara fericita pe toate planuri. Este admirata si copiata de o multime de femei din intreaga lume, are o cariera de succes, este un adevarat model in materie de moda si mai mult decat atat, este mama a celor mai chic fetite din New York. Vedeta din "Sex and the city" a fost fotografiata in compania gemenelor sale.


Odata cu lansarea serialului "Sex and the city", Sarah Jessica Parker a inceput sa devina din ce in ce mai cunoscuta, iar acum este una dintre cele mai celebre, dar si bogate actrite de la Hollywood. 

Casatorita cu Matthew Broderick inca din anul 1997, Sarah are o viata de familie implinita. Cei doi au impreuna 3 copii, un baietel de 14 ani si doua gemene in varsta de 7 ani. Micutii sunt superbi, iar fetitele ii calca pe urme mamei sale si sunt devarate trendsetterite pentru fetitele de varsta lor.

Desi ocaziile in care apar impreuna in public nu sunt foarte dese, paparazzi au reusit sa o surprinda pe Sarah Jessica in compania celor doua fetite, Marion si Tabitha, iar imaginile sunt adorabile.

Desi acum aparitiile ii sunt laudate de criticii de moda, actrita a fost batjocorita la inceputul carierei sale si chiar si acum i se intampla sa fie criticata cauza aspectului ei fizic.  In 2007, a fost numita cea mai neatragatoare actrita de la Hollywood, iar internetul a poreclit-o "Fata de Cal".

Vezi imagini in galeria foto de mai jos:

FULLSCREEN
I s-a zis ca nu e destul de frumoasa pentru a fi star. Acum toata lumea o cunoaste si este mama a doua fetite superbe
  • /

related posts

Modifică setările cookies