I se spune "The Body", iar motivul este evident! Cum arata regina fitness-ului intr-o pereche de jeansi extrem de scurti


Michelle Lewin este una dintre femeile care au demonstrat cat se poate de clar ce minuni poate face sportul. Daca inainte era ceva mai plinuta, Michelle arata acum complet diferit!


Sanii fermi, picioarele tonifiate perfecte, fundul bombat si chipul de vedeta o transforma pe Michelle intr-una dintre cele mai sexy aparitii.

In varsta de 30 de ani, Lewin este una dintre celebritatile fitness-ului si nu numai, fiind vanata de fotografi la fiecare aparitie in public. Iar imaginile surprinse cu ea justifica totul.

Michelle a fost fotografiata in timp ce isi plimba cainele, in Miami Beach, imbracata intr-un top alb, scurt, care i-a lasat abdomenul specatculos la vedere. Mai mult de atat, vedeta a imbracat o pereche de jeansi scurti, care i-au expus posteriorul si picioarele in cel mai sexy mod cu putinta.


Lewin pare sa fi petrecut o zi relxata si destul de simpla, in parc si chiar a fost zambitoare si prietenoasa cu cei care au recunoscut-o si s-au oprit sa ii vorbeasca sau sa se fotografieze impreuna cu ea.

Mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

FULLSCREEN
I se spune "The Body", iar motivul este evident! cum arata in pantalonii scurti pe care ii poarta in aceste imagini!
  • /

related posts

Modifică setările cookies