Ii calca pe urme mamei sale. Aparitia excentrica cu care a surprins Lourdes Leon, fiica Madonnei


Lourdes Leon a implinit 19 ani si, odata cu trecerea timpului, arata din ce in ce mai clar ca se aseamana cu mama sa in ceea ce priveste stilul vestimentar si felul in care apare in public.


Adolescenta a fost fotografiata de paparazzi in timp ce intra intr-un hotel din Los Angeles, alaturi de fratele sau. Fiica Madonnei a optat pentru o tinuta inspirata din anii '80, cu blugi prespalati, cu talie inalta, ghete maro si un top multicolor. 

Outfit-ul s-a potrivit perfect cu parul in nuante de gri, dar si cu inelul din nas, intreaga aparitie aducand aminte de perioada de la inceputul carierei celebrei cantarete pop.

In prezent, Lourdes Leon este studenta la Universitatea din Michigan, la programul de teatru, dans si muzica, acolo unde a studiat si mama sa in trecut. 

Intr-un interviu acordat in cadrul emisiunii lui Carson Daly, Madonna a marturisit ca i-a oferit fiicei sale trei sfaturi: "Incearca sa faci totul cu moderatie. Incearca sa nu-ti distrugi toti neuronii. Incearca sa mergi la cursuri". 

related posts

Modifică setările cookies