Ii mai tii minte pe actorii din "Dawson's Creek"? Cum arata acum idolii care au marcat o generatie de adolescenti


Serialul "Dawson's Creek" a marcat o generatie de adolescente din Romania, care abia asteptau sa vada episod de episod intamplarile prin care trecea Dawson Leery, adolescentul indragostit de Joey Potter (Katie Holmes). Ce s-a intamplat cu actorii din rolurile principale si cum arata ei acum? Iti spunem noi.


James Van der Beek - Dawson

A revenit pe micile ecrane jucandu-se pe sine insusi in sitcomul "Don't trust he B---- in Apartment 23". James este casatorit cu Kimberly Brook si are patru copii superbi, care seamana cu sotia lui, model. Cel mai nou serial al sau este "CSI: Cyber" si urmeaza sa apara intr-un nou proiect televizat numit "Carters get rich".


Katie Holmes - Joe Potter

Poate cea mai mediatizata "reusita" a ei a fost casatoria cu Tom Cruise. Katie are o fetita cu celebrul actor si, dupa divortul de acesta, s-a zvonit ca s-ar iubi cu un alt star de cinema, Jamie Fox. In plan profesional, si-a continuat cariera jucand in proiecte precum "The Kennedys", "Ray Donovan" sau "The Kennedys After Camelot".


Joshua Jackson - Pacey Witter

Cine n-a auzit de "Fringe", cel mai cunoscut serial in care a jucat Joshua Jackson dupa ce s-au terminat filmarile pentru "Dawson's Creek". Actorul a mai aparut in "The Affair" si a atras atentia presei mondene dupa ce s-a aflat, in urma cu putin timp, ca a pus punct unei relatii de 10 ani cu actrita Diane Kruger.


Michelle Williams - Jen Lindley 

E, poate, actrita care a avut cele mai mari si mai importante proiecte dupa aparitia in serialul pentru adolescenti. Michelle a jucat in pelicule precum "Blue Valentine", "Brokeback Mountain" si "My week with Marilyn", primind pentru toate trei nominalizari la Oscar. In "Brokeback Mountain" l-a cunoscut pe actorul Heath Ledger, care i-a devenit partener si caruia i-a daruit o fetita. Dupa moartea lui tragica, s-a zvonit ca ar fi avut o relatie cu Jason Segel.

related posts

Modifică setările cookies