Ii prieste relatia cu The Weekend! Cat de bine arata Selena Gomez!


Selena Gomez era criticata in 2015 pentru ca luase mai multe kilograme in plus. In prezent, vedeta arata mai bine ca oricand, demonstrand ca ii prieste relatia cu The Weekend.

Tag-uri: #Selena Gomez

Selena Gomez a fost fotografiata de paparazzi in New York dupa o clasa de cycling. Canteata in varsta de 25 de ani nu s-a schimbat in vestiar si a iesit din sala in colanti si bustiera, lasand sa i se vada abdomenul tonifiat. In ciuda efortului depus la sala, machiajul si coafura artistei erau impecabile, ceea ce poate sugera faptul ca momentul a fost “regizat” si reprezinta o strategie de PR. 

Selena s-a ingrasat in 2015 din cauza unor probleme de sanatate. Din pacate, vedeta a fost diagnosticata cu Lupus si a fost nevoita sa faca sedinte de chimioterapie.

In prezent, artista pare sa fi depasit toate problemele de sanatate, pe care le tine sub control cu ajuto¬rul dietei, sportului si medicatiei. Pilates, Yoga si cycling sunt antrenamentele care o ajuta sa se mentina in forma, iar la aceasta lista am adauga si dragostea. Selena formeaza un cuplu inca de la inceputul acestui an cu Abel, cantaretul pe care multi il stiu sub numele de The Weekend. 

FULLSCREEN
Ii prieste relatia cu The Weekend! Cat de bine arata Selena Gomez!
  • /

related posts

Modifică setările cookies