Il mai stii pe Ash, iubitul sirenei Emma din "H2O: Just add water"? Cat e de schimbat actorul


O multime de adolescenti din Romania au crescut cu serialul "H20: Just Add Water", care spunea povestea a trei fete obisnuite care devin sirene in urma unui fenomen natural bizar.


Faptul ca Phoebe Tonkin, Claire Holt si Cariba Heine, cele trei actrite care jucau rolurile principale, au devenit celebre in intreaga lume dupa aparitia in serial nu mai este un mister pentru nimeni. Dar ele nu au fost singurele care au castigat simpatia telespectatorilor!

Si personajele masculine s-au transformat in adevarate vedete, iar dupa aparitie, cariera lor a inflorit. Din topul celor mai apreciati actori in randul tinerilor face inca parte Craig Horner, cel care dadea viata personajului Ash, un pusti carismatic, mare iubitor de animale.

Indragit de public inca de la prima aparitie, Craig a semnat contracte importante si dupa terminarea "H2O". "The Legend of the Seeker" si "Blue Water High" sunt doar doua dintre proiectele mari in care a fost implicat si care i-au adus faima internationala.

In varsta de 33 de ani, Craig este total schimbat, timpul punandu-si amprenta pe trasaturile lui. La ora actuala, se pare ca actorul nu are vreun proiect cinematografic sau televizat, dar se ocupa intens de formatia din care face parte, Ithaca.

Iata cateva imgini cu el:

 

Sun on my face ???? #losangeles #venicebeach

A photo posted by Craig Horner (@craig_horner) on

 

And yes, I got a #haircut.

A photo posted by Craig Horner (@craig_horner) on

 

Hope you're having a #wicked #weekend

A photo posted by Craig Horner (@craig_horner) on

related posts

Modifică setările cookies