Il mai stii pe Nelly? Rapperul cu leucoplast pe fata are o iubita incredibil de sexy. Cum arata cei doi impreuna


Nu e pusti al anilor 2000 care sa nu-si aduca aminte de piesa "Dilemma". Alaturi de Kelly Rowland, Nelly a facut furori in topuri si a devenit un nume in industria muzicala de peste ocean.


Aparea pe scena si la evenimente in echipament sportiv de baschet, isi punea bandane pe cap si isi lipea leucoplast pe obraz. Albumul lui, "Nellyville", l-a transformat in vedeta internationala si, cu toate ca timp de cativa ani, aparea peste tot, in ultima vreme nu s-a mai auzit nimic despre el.

Desi nu mai e la fel de popular ca inainte, Nelly isi continua cariera muzicala si participa la evenimente care atrag atentia societatii americane asupra problemelor intampinate de comunitatea de afro-americani din State. In incercarea de a ramane relevant intr-o industrie dominata de nume ca Drake, Nicki Minaj sau Iggy Azalea, el si-a lansat chiar un relaity show.

Discret in privinta vietii lui personale, rapper-ul a decis chiar sa o prezinte publicului pe Shantel Jackson, actuala lui iubita, si sa apara la evenimente mondene alaturi de ea. Tanara cu forme sexy a avut in trecut o legatura amoroasa cu Floyd Mayweather, insa de ceva timp ii sta alaturi rapperului, care are doi copii dintr-o relatie anterioara.

Despre legatura amoroasa cu Shantel, Nelly a povestit ca femeia a facut cunostinta cu tatal lui in prima zi de filmari pentru reality show si ca mama acestuia nu a cunoscut-o inca pe bruneta. Iata imagini cu cei doi:

related posts

Modifică setările cookies