Il mai stii pe valetul nesuferit care ii facea zile fripte lui Kevin in "Singur Acasa"? Cum arata acum si ce a patit


In fiecare an, milioane de oameni se uita la aventurile incredibile si uneori absurde lui Kevin McCallister, pustiul blond care a bagat spaima in toti hotii americani.


In "Singur acasa 2: Pierdut in New York", baiatul ajunge in cel mai cunoscut oras din America, unde face cunostinta cu o sumedie de personaje hilare, printre care si un valet nesuferit, interpretat de actorul Tim Curry.

Putini stiu ca starul atat de talentat si apreciat in Cetatea Filmului a avut mari probleme de sanatate si ca, in urma cu trei ani, a suferit un atac cerebral care inca ii creeaza probleme, mai ales de comunicare.

In varsta de 69 de ani, starul are o stare de spirit buna insa, si in urma cu putin timp a participat la gala premiilor Tony, unde a primit un trofeu pentu intreaga cariera si reusitele pe care le-a inregistrat de la debutul in actorie si pana in prezent.

Desi a jucat in numeroase productii cinematografice renumite, precum "The Rocky Horror Picture Show" sau "Annie", Tim Curry nu a cunoscut un succes atat de mare pe cat si-ar fi dorit si si-a dedicat mare parte a carierei filmelor pentru copii precum "Singur acasa" si "Mica Sirena" dupa aparitia in "Home Alone".

In ani de dupa "Home Alone", Tim a ales doar sa isi imprumute vocea unor personaje animate si, chiar daca in lumea cinematografica nu mai este un un nume cunoscut, el a continuat sa participe in scene de teatru si pe Broadway, motiv pentru care a si primti distinctia din partea organizatorilor premiilor Tony.

Iata cum a aratat starul la cea mai recente aparitie publica si cat este de schimbat dupa probemele de sanatate prin care a trecut in ultimii trei ani:

FULLSCREEN
Il mai stii pe valetul nesuferit care ii facea zile fripte lui Kevin in "Singur Acasa"? Cum arata acum si ce a patit
  • /


related posts