Il mai stii pe valetul nesuferit care ii facea zile fripte lui Kevin? Uite cum arata actorul la 22 de ani de la incheierea filmarilor pentru Home Alone 2


Filmul "Home Alone" si continuarile lui au devenit un simbol al sarbatorilor de Craciun pentru romani. In cea de-a doua pelicula din serie, ii reintalnim nu doar pe buclucasul Kevin si hotii Marv si Harry, ci facem cunostinta si cu valetul nesuferit al celui mai important hotel din New York.


In fiecare an, milioane de oameni se uita la aventurile incredibile si uneori absurde lui Kevin McCallister, pustiul blond care a bagat spaima in toti hotii americani.

In "Singur acasa 2: Pierdut in New York", baiatul ajunge in cel mai cunoscut oras din America, unde face cunostinta cu o sumedie de personaje hilare, printre care si un valet nesuferit, interpretat de actorul Tim Curry.

Desi a jucat in numeroase productii cinematografice renumite, precum "The Rocky Horror Picture Show" si "Annie", Tim Curry nu a cunoscut un succes atat de mare pe cat si-ar fi dorit si si-a dedicat mare parte a carierei filmelor pentru copii precum "Singur acasa" si "Mica Sirena" dupa aparitia in "Home Alone".

In ultimii ani, Tim a ales doar sa isi imprumute vocea unor personaje animate. Chiar daca in lumea cinematografica nu mai este un un nume cunoscut, el a continuat sa participe in scene de teatru si pe Broadway.

Actorul a castigat chiar numeroase premii de-a lungul timpului, printre care si un Emmy pentru serialul "Peter Pan si piratii".

Chiar daca trecerea timpului se poate vedea pe chipul sau, actorul poate fi insa recunoscut imediat prin zambetul lui special, nu credeti?

FULLSCREEN
Il mai stii pe valetul nesuferit care ii facea zile fripte lui Kevin? Uite cum arata actorul la 21 de ani de la incheierea filmarilor pentru "Home Alone"
  • /


related posts