Il mai stii pe Zane din serialul cu sirene H2O? Cat e de schimbat e la 9 ani de la incheierea serialului


Milioane de adolescenti din intreaga lume au crescut cu serialul "H20: Just Add Water", care spunea povestea a trei fete obisnuite care devin sirene in urma unui fenomen natural bizar.


Faptul ca Phoebe Tonkin, Claire Holt si Cariba Heine au devenit celebre in intreaga lume dupa aparitia in serial nu mai este un mister pentru nimeni. Dar ele nu au fost singurele care au castigat simpatia fanilor!

Si personajele principale masculine s-au transformat in adevarate vedete, iar la vremea respectiva carierele lor au inflorit. Din topul celor mai apreciati actori in randul tinerilor facea parte si Burgess Abernethy, cel care dadea viata personajului Zane, un pusti arogant, dar fermecator.

Initial detestat de public, Zane reuseste sa o cucereasca pe Rikki si sa castige admiratia telespectatorilor, reusita care nu i-a adus decat beneficii la vremea respectiva.

Pentru el succesul nu a fost insa de lunga durata, la scurt timp de la incheierea filmarilor tanarul iesind de sub lumina reflectoarelor si intrand intr-un con de umbra. Dupa succesul din H2O, el nu a mai aparut decat intr-un episod al serialului "All saints", pentru ca apoi sa nu se mai scrie nimic despre activitatea profesionala. 

In varsta de 29 de ani, Burgess este total schimbat, timpul punandu-si amprenta pe trasaturile lui. La ora actuala, se pare ca actorul nu are vreun proiect cinematografic sau televizat, cu toate ca in 2013 el si-a incercat norocul ca regizor si a realizat filmul "Mirrors".

Potrivit paginii sale de Twitter, Burgess este mandru de colegele lui mai celebre si a felicitat-o chiar oficial pe Phoebe pentru reusita de a face parte din The Vampire Diaries si The Originals.

Iata cateva imgini cu el:

 

That feeling like you're being watched in the toilet?

A photo posted by Burgess Abernethy (@burgess_abernethy) on

 

I am NOT the alien - #deepundercover

A photo posted by Burgess Abernethy (@burgess_abernethy) on

Ce parere ai despre transformare? L-ai mai fi recunoscut daca nu ti-am fi spus ca e el? Te-ai uitat si tu la "H2O"?

related posts

Modifică setările cookies