Il mai tii minte pe Rufio din filmul "Hook"? Mesajul emotionant transmis de actor imediat dupa moartea lui Robin Williams


Regizat de marele Steven Spielberg si avand in rolurile principale nume grele de la Hollywood precum Robbie Williams (Peter Pan/Bannings), Dustin Hoffman (Hook), Julia Roberts (Tinker Bell), Gwyneth Paltrow (Wendy tanara), filmul lansat in 1991 spune povestea unui Peter plecat din Taramul de Nicaieri, care si-a uitat copilaria.


Cand teribilul Capitan Hook ii fura copiii insa, el este nevoit sa se intoarca in locul in care era candva conducator si sa ii salveze pe Maggie si Jack din mainile crudului pirat. Sceptic, el intalneste acolo o noua generatie de Baieti Pierduti, copii orfani care nu vor sa creasca, si pe conducatorul lor, cel care i-a luat locul, neinfricatul Rufio, jucat de actorul Dante Basco.

Dante are acum 38 de ani, iar la scurt timp de la aflarea vestii ca Robin Williams a murit, a scris un mesaj emotionant despre cel alaturi de care a jucat in "Hook".

"Ne oprim astazi din ce facem dupa vestea teribila a mortii prietenului meu drag, Robin Williams. Sunt doar unul dintre multii actori care au lucrat cu tine si carora le-ai schimbat viata. Sunt doar unul din milioanele de oameni din intreaga lume care iti vor simti lipsa. Sa te odihnesti in pace, Robin. Ne vedem in Tara de Nicaieri", a spus starul.

Pe fundal, el a lasat o imagine cu Rufio si Peter din filmul "Hook", film pe care il revedem mereu cu aceeasi placere.

FULLSCREEN
Il mai tii minte pe Rufio din filmul "Hook"? Mesajul emotionant transmis de actor imediat dupa moartea lui Robin Williams
  • /

related posts