Il mai tii minte pe Sean Paul? Cat de schimbat e artistul si cum arata fara coditele care l-au facut celebru


Nu e pusti al anilor 2000 care sa nu fi ascultat macar o data "Baby Boy", "Get busy" sau "Got to love you". Pe vremuri, Sean Paul era unul dintre cei mai iubiti artisti si reusea sa scoata hit dupa hit cu nume grele din industrie precum Enrique Iglesias, Beyonce sau Blu Cantrell.


Dupa succesul fulminant de la inceputul anilor 2000 insa, Sean Paul a intrat intr-un con de umbra si putini au mai stiut ce face si cum arata solistul cu un sound atat de unic si usor de recunoscut.

Starul de 41 de ani a reaparut recent in divertisment si, impreuna cu Enrique Iglesias, a lansat piesa "Bailando", care deja face furori in topurile din intreaga lume.

Spre deosebire de perioada de inceput a carierei lui, starul nu mai etaleaza insa faimoasele codite, ci o creasta in crestetul capului. In rest, Sean Paul e neschimbat si isi mentine preferintele pentru articolele vestimentare de bad boy, la fel ca in tinerete.

Iata imagini recente cu unul dintre cei mai cool artisti ai anilor 2000. Nu uita sa ne spui in sectiunea de comentarii daca iti place cum arata acum si daca ii ascultai melodiile in copilarie:

FULLSCREEN
Il mai tii minte pe Sean Paul? Cat de schimbat e artistul si cum arata fara coditele care l-au facut celebru
  • /

related posts