Il stie toata lumea, dar putini au habar cum arata familia sa. Snoop Dogg este casatorit de 20 de ani si are 4 copii


Cand apare pe scena sau in videoclipuri, inconjurat de modele tinere, care de care mai sexy si mai sumar imbracate, este un rapper "rau". Acasa este un sot devotat, cu o casnicie care dureaza din '97 si cu 4 copii mari si bine crescuti. 


Casatorit cu Shante de ani buni, rapper-ul isi tine familia departe de ochii presei si de scandaluri. Copiii sai nu tin primele pagini ale ziarelor, iar viata de familie pare sa nu aiba nicio legatura cu celebritatea lui Snoop Dogg.

Producatoarea de film Shante Broadus, cu care este impreuna inca din liceu, a fost, se pare,  la fel de rebela ca si el. Femeia a fost arestata de-a lungul timpului din cauza consumului de substante ilegale si conducerea sub influenta, insa lucrurile par sa se fi schimbat acum.


Departe de a fi detinatoarea unor forme perfecte, care sa se incadreze in tiparele de frumusete de la Hollywood, Shante este o femeie obisnuita, care a reusit insa sa-l tina in frau pe artistul atat de controversat si care i-a daruit o familie numeroasa: 2 baieti si o fata, care cresc alaturi de cel de-al 4-lea copil al cantaretului, rezultat din relatia cu Laurie Holmond. 


 

Hair slayed thank you @tokyostylez ????

A post shared by @princessbroadus on


Shante si Cordozar Calvin Broadus, pe numele sau adevarat, si-au botezat baietii Cordell, si Corde, iar fiica lor se numeste Cori. :) Fiul pe care Snoop Dogg il are dinainte de casnicie se numeste Julian Corrie. Aproape se poate spune ca au acelasi nume.

Vezi imagini cu intreaga familie in galeria foto de mai jos:

FULLSCREEN
Pe el il stie toata lumea, dar putini au habar cum arata fiica lui. Cori are 17 ani si se tine departe de celebritate
  • /

related posts