Il stii din telenovele, dar nu stiai ca a participat la Mister World in tinerete. Cum arata acum actorul si familia sa


Gabriel Soto Borza Diaz este actor si model, cunoscut de publicul din Romania in urma rolurilor sale din telenovele. Daca initial Gabriel avea aparitii in roluri secundare, care il puneau mai putin in valoare, acum el este unul dintre cei mai sexy actori mexicani. Fanii din Romania au avut ocazia de a-l cunoaste pe Gabriel Soto in telenovelele "Sortilegio" si "Un refugio para el amor".


Gabriel are varsta de 41 de ani si formeaza o familie model alaturi de sotia sa, Geraldine Bazan, in varsta de 33 ani, care ii impartaseste pasiunea pentru lumea filmului, dar si a muzicii.


Cei doi s-au casatorit in cursul acestui an, dupa  o relatie care dureaza de peste 8 ani de zile, timp in care cei doi au devenit parinti. Elisa Marie Soto are varsta de 7 ani si este bucatica rupta din parintii sai, fetita mostenind un par blond si ochii albastrii, ca de model. Cea de-a doua fiica , Alexa-Miranda, are varsta de  2 ani, iar actorul se mandreste cu fetele sale ori de cate ori are ocazia:


Ceea ce putini fani ai actorului stiu este faptul ca Soto a fost "El Modelo Mexico", fiind printre preferatii de la Mister World, in anul 1996, pe cand avea doar 21 de ani.


Se pare ca Geraldine si Gabriel s-au aflat la un pas de divort, in urma unor fotografii in care actorul aparea alaturi de Marjorie de Sousa, o blonda focoasa din Venezuela.

Cu toate acestea, sotia sa a afirmat in diverse interviuri ca nu vor divorta si ca sunt linistiti, in familie, incercand sa rezolve impreuna orice problema.

Il mai tineai minte pe Gabriel Soto?

  • Il stii din telenovele, dar nu stiai ca a participat la Mister World in tinerete. Cum arata acum actorul si familia sa
Modifică setările cookies