Ilie Năstase i-a furat logodnica unui milionar român. Cine este noua iubită a tenismenului


Deși încă nu au divorțat, atât Brigitte cât și Ilie Năstase își văd în continuare de viață și au început relații noi. După ce Brigitte a plecat într-o vacanță în Turcia cu noul iubit, Ilie a fost văzut în compania unei alte brunete.


Ilie Năstase nu a vrut să fie mai prejos decât Brigitte, care a început o nouă relație înainte să divorțeze, și și-a făcut și el o nouă iubită. Aceasta este nimeni alta decât fosta logodnică a milionarului român Nick Rădoi, stabilit în America. Ioana Simion, ca și Brigitte, este brunetă, cu părul lung, are un copil dintr-o altă relație și are în jur de 40 de ani.


 

Finally togheter forever ❤️ I had to come in Abu Dhabi to make this happen!

A post shared by Ilie Nastase (@nastase_ilie) on


 

A post shared by Nick Radoi (@nickradoi) on


Pe contul ei de Facebook, Ioana scrie că a descoperit secretul unei vieți fericite: “Ignoră, zâmbește și mergi mai departe”. Se pare că îi place să își trăiască viața din plin, cel puțin asta reiese dintr-un alt status postat pe aceeași rețea de socializare: “Trăiește fiecare clipă ca și când ar fi ultima”.


 

A post shared by Nick Radoi (@nickradoi) on


Spre deosebire de Ilie Năstase, care are 72 de ani, Nick are doar 55 de ani. Și la capitolul avere, Nick stă mai bine. Românul stabilit în America are 30 milioane de dolari, iar averea lui Ilie Năstase a fost estimată la 15 milioane de dolari, ocupând locul 7 în topul celor mai bogați jucători de tenis din istorie.Nick și Ilie au multe în comun , asta și pentru că amândoi s-au dovedit a fi adevărați Don Juani moderni. De când a divorțat în 2012, despre Nick Rădoi s-a zvonit că a avut relații cu mai multe tinere artiste din showbiz-ul românesc, precum Anamaria Ferentz, Anda Adam și Andreea Antonescu.  

related posts

Modifică setările cookies