Imagine rara cu Macaulay Culkin. Cum s-a lasat pozat actorul la 26 de ani de la premiera filmului "Singur Acasa"


In urma cu putin timp, s-au implinit 26 de ani de cand filmul "Singur Acasa" a avut premiera in cinematografele din Statele Unite ale Americii. Intr-un moment atat de important pentru toti cei implicati in filmul-fenomen, producatorii si actorii s-au reunit, oferindu-le fanilor imagini pe care acestia el asteptau cu emotie.


Rare sunt cazurile in care Macaulay Culkin marcheaza o aparitie publica sau televizata. Desi este unul dintre cei mai cunoscuti actori de la Hollywood, dupa succesul pe care l-a avut in copilarie, starul prefera sa fie mai discret si sa se dedice carierei muzicale.

Cu parul lung prins in ceea ce stilistii de la ora actuala numesc man bun si ochelari de vedere la ochi, Macaulay a demonstrat ca arata si se simte excelent, asta mai ales dupa o perioada dificila din viata lui, in care a luptat cu dependenta de droguri.

Potrivit apropiatilor insa, actorul si-a revenit miraculos si duce o viata normala, inconjurat de prietenii si de colegii lui de trupa. Iata cum arata Macaulay la 36 de ani:
 

 

We rhyme mushrooms with mushrooms! ????????????

A photo posted by The Pizza Underground (@cheesedayz) on

related posts