Imaginea care demonstreaza ca nu i s-a urcat celebritatea la cap. Unde si-a petrecut Laura Cosoi sarbatorile de iarna


La 30 de ani, este o femeie implinita. Este una din cel mai bine imbracate vedete din Romania, o actrita cu un viitor promitator, o dansatoare excelenta si... are o noua relatie care o face extrem de fericita.


De sarbatori, Laura Cosoi a dat agitatia urbana pe linistea din caminul bunicilor ei si a petrecut timp pretios alaturi de ei, sfatuindu-i si pe fanii sai sa procedeze la fel. 

Prin intermediul retelei de socializare Facebook, ea le-a impartasit fanilor o imagine induiosatoare, insotita de un mesaj la fel de emotionant: “Cel mai bine este cand inca poti sa iti vizitezi bunicii! Sa nu uitati de ei! :)”.

Familista convinsa, Laura a povestit chiar si la videochat-ul perfecte.ro ca de sarbatori va merge la Iasi, unde familia ei o asteapta de fiecare data cu bunatati si o atmosfera calda. 

"Sunt un om normal, imi traiesc viata cu bune si cu rele. E important sa nu disimulezi, sa nu creezi imagini gresite despre tine. Ca pe urma ta stau oameni care vor sa te prinda intr-o ipostaza proasta, pentru mine nu conteaza. E important sa fii sincer cu tine, cu cei apropiati. E important sa te prezinti in fata oamenilor si cu atuurile si cu slabiciunile tale. Pe Facebook nu sunt perfecta in toate pozele. Aleg si unele in care imi beau cafeaua de dimineata, nemachiata si altele in care par intangibila si extraordinara. E un exercitiu de sinceritate”, ne-a spus Laura, care a demonstrat inca o data ca, desi este celebra, nu lasa faima sa o afecteze. 

Ce parere ai despre sfaturile si declaratiile ei? Ti se pare frumos ca o vedeta ca ea se retrage la bunici in perioade in care altele se lauda cu excursiile scumpe?

related posts

Modifică setările cookies