Imaginea in care fanii o vor recunoaste greu pe Thalia. Cum a fost surprinsa Regina Telenovelelor mexicane


Satena, cu parul coafat intotdeauna atent in bucle elegante, Thalia era un adevarat exemplu de stil pentru milioane de doamne si domnisoare care o urmareau si admirau cand juca in telenovele. Dupa ce s-a retras, si-a schimbat si look-ul.


De cand nu mai joaca in telenovele, Thalia si-a permis sa faca tot felul de schimbari de look. A fost si blonda, a recreat look-ul lui Barbie timp de cativa ani, iar mai nou a revenit la stilul care a consacrat-o.

Desi arata senzational la 44 de ani, vedeta de origine mexicana inca e reticenta cand vina vorba de intalnirile cu paparazzi si prefera sa se acopere de fiecare data cand nu e prezenta la un eveniment monden organizat chiar de ea. Drept dovada sta cea mai recenta aparitie publica.

Angajatii publicatiilor mondene au surprins-o pe Thalia luand cina la Craig's Restaurant. Fanii aproape ca nu au recunoscut-o pe Regina Telenovelelor Mexicane insa si asta din cauza faptului ca a iesit cu o pereche de ochelari de soare supradimensionati.

Imbracata casual, vedeta mexicana s-a grabit sa scape de bliturile insistente ale paparazzilor si sa se refugieze in masina care urma sa o duca acasa, departe de agitatia creata de presa.

related posts

Modifică setările cookies