Imaginea pe care nu ai vazut-o pana acum. Cum arata Kristen Stewart in rochie de mireasa, alta decat cea in care apare in Twilight


Fanii "Twilight" vor fi extrem de incantati sa descopere o imagine care n-a mai fost data publicitatii pana acum, cu Kristen Stewart si Robert Pattinson, pregatindu-se sa filmeze prima scena a nuntii (cea din vis) pentru "The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1".


Fotografia, publicata in "Entertainment Weekly" este o imagine din culisele platoului de filmare pentru prima parte a ultimului film din seria "Twilight".

Kristen si Robert sunt imbracati in hainele de mireasa si de mire, in timpul repetitiilor pentru o scena din visului unuia dintre personaje (care devine cosmar), in care toti nuntasii "umani" mor la final.

Kristen sta cu spatele la aparatul de fotografiat si, spre diferenta de rochia clasica si simpla pe care a purtat-o pentru scena propriu-zisa a nuntii, poarta o tinuta mai extravaganta. Rochia de mireasa, din dantela si sifon, are o funda din satin in talie si o trena impresionant de lunga.

Parul lui Kristen e prins la spate, dar, spre diferenta de scena nuntii in care a fost prins in coc, acum e lasat sa curga in valuri.

Robert, care in film joaca iubitul ei vampir, este imbracat intr-o camasa alba si o pereche de pantaloni bej, o alta diferenta fata de scena nuntii reale, in care poarta un costum negru.

Fotografia este doar un mic teaser la ce ii asteapta pe fani pe 2 martie, odata cu lansarea DVD-urilor Blu-ray "The Twilight Saga: Breaking Dawn — Part 1 Extended Edition" si "The Twilight Saga: Breaking Dawn — Part 2", care vor contine numeroase scene sterse, care n-au mai ajuns in versiunile finale ale peliculelor.
 

FULLSCREEN
Imaginea pe care nu ai vazut-o pana acum. Cum arata Kristen Stewart in rochie de mireasa, alta decat cea in care apare in Twilight
  • /

related posts