Imaginea săptămânii. Uite cum se pregătește băiețelului Adelei Popescu pentru sosirea frățiorului


Adela Popescu va deveni mamă din nou peste doar câteva săprămâni. 


Vedeta Tv se pregătește de zor pentru sosirea pe lume a celui de-al doilea copil, care va fi tot băiețel.

Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan nu sunt singurii care au intrat in febra pregătirilor. Și băiețelul lor, în vârstă de 2 ani și-a luat deja în serios rolul de frate mai mare. Alexandru se implică serios, după cum a dezvăluit chiar Adela. 

Actrița a postat pe contul personal de Instagram o fotografie adorabilă, care a făcut deliciul fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare.  În imagine, copilașul îi aranjează pătuțul frațiorului său, fiind foarte concentrat să așeze o jucărie mare, de pluș. 
 

 

Ia sa vedem, o sa incapa flatiolu’ aici? ❤️

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu) pe

Vedeta a povestit pe blogul personal despre experiența de la prima naștere. Adela l-a născut pe primul copil la 29 de ani. Alexandru a venit pe lume prin naștere naturală. 
 
"Alexandru a vrut să vină pe lume la meciul România – Franța. Se făcuse 7 dimineata, eu eram aproape leșinată. nu mai puteam să vorbesc. Eram epuizată dupa cele 6 ore teribile. (...)Un urlet puternic a fost primul semn că totul e bine cu puiul meu. Mi-a fost pus pe piept. Plângeam în hohote. Dragostea mea, dragoste mea…", și-a amintit actrița. 



related posts