Imagini care o vor intrista pe Selena. Cum si cu cine a fost surprins Justin Bieber de data aceasta


Nici ei nu mai stiu daca sunt sau nu impreuna. Iar aceasta confuzie permanenta ii ofera lui Justin ocazia de a se inconjura de femei frumoase, spre dezamagirea Selenei.


In ultima vreme, idolul tuturor adolescentelor a fost surprins in compania mai multor modele. Cea fata de care pare tot mai apropiat insa este Yovanna Ventura, in preajma careia Bieber a fost surprins in repetate randuri.

Initial, paparazzii i-au surprins pe cei doi tineri in apropierea plajelor din Venice Beach, plimbandu-se agale si band inocenti un suc. Ulterior, Justin si Yovanna au fost vazuti iesind dintr-un restaurant cu staif din Los Angeles, si fiind asaltati de fanele artistului.

In plus, Yovanna nu se sfieste sa se laude cu prietenia dintrea ea si Justin, proaspata absolventa de liceu publicand tot felul de selfie-uri pe contul de Instagram, in care ea si artistul stau imbratisati. intr-un cadru intim.

Pozele nu ii fac deloc placere Selenei, cel mai probabil, despre care toti apropiatii spun ca mai are sentimente pentru Justin.

Daca starul canadian se potriveste mai bine cu voluptuoasa Yovanna sua cu inocenta Selena, ramane sa ne spui tu. In plus, chiar ne-ar placea sa stim ce parere ai despre reactia fostei evdete Disney la vederea pozelor.related posts