Poze din culise cu una din cele mai sexy femei din lume. Paparazzii au incercat in zadar sa ii gaseasca defecte


Irina Shayk face senzatie la saptamana modei de la Paris, atat pe catwalk, la evenimentele mondene care se desfasoara in capitala modei, dar si in culisele prezentarilor de moda. Cele mai recente imagini surprinse in culise cu supermodelul demonstreaza ca Irina poate fi considerata, pe buna dreptate, "femeia perfecta" :) 

Tag-uri: #Irina Shayk

Irina Shayk a prezentat saptamana aceasta pentru Atelier Versace, iar acum au aparut si imaginile surprinse in culise. In ciuda eforturilor paparazzilor de a surprinde ceva "senzational" si de a darama mitul perfectiunii vedetei, pana la urma aceasta s-a dovedit o misiune imposibila. Zoomul facut de fotografi pe chipul vedetei nu arata decat cat de frumoasa este Irina.

Supermodelul si-a facut aparitia si la un eveniment promotional organizat la Paris, acolo unde a impresionat cu outfitul sau special. Aceasta a imbracat o rochie asimetrica, insa supriza cea mai mare a venit in momentul in care s-a intors cu spatele.

La spate, cizmele inalte ale vedetei arata spectaculos si ii pun in valore picioarele sexy.

Inca de anul trecut, Irina Shayk este intr-o relatie cu unul dintre cei mai ravniti burlaci de la Hollywood, actorul Bradley Cooper. Inainte de acesta, Irina a fost iubita fotbalistului portughez Cristiano Ronaldo.

FULLSCREEN
Imagini din culise cu una din cele mai sexy femei din lume. Paparazzii au incercat in zahar sa ii gaseasca vreun defect
  • /

related posts