Imagini incendiare cu iubita lui Sully din Avatar. Cum arata Lara Bingle cand renunta de tot la haine


Sam Worthington se mandreste cu iubita sa Lara Bingle, modelul australian intorcand privirile celor din jur de cate ori apare in public.


Tanara de 27 de ani a fost fotografiata alaturi de starul din Avatar in timpul vacantei romantice pe care acestia o petrec in Hawaii. Cei doi au fost fotografiati de paparazzi in timp ce se relaxau pe plaja, frumoasa blonda fiind surprinsa in ipostaze incendiare, atunci cand a renuntat de tot la costumul de baie.

Imbracata initial intr-un slip si sutien de culoare neagra, Lara Bingle si-a dorit ca bronzul sa fie uniform si, dupa ce a iesit din mare, s-a dezbracat de tot, neparand sa fie deranjata de fapul ca ar putea fi fotografiata, lucru care s-a si intamplat, imaginile facand inconjurul lumii. 

Sam si Lara sunt impreuna din octombrie anul trecut si formeaza unul dintre cele mai controversate cupluri de la Hollywood, ambii avand probleme cu legea in ultimii ani. In prezent, modelul australian executa o sentinta de sase luni cu suspendare pe care a primit-o dupa ce a fost prinsa conducand fara permis in noiembrie 2013. In februarie, Sam Worthington a fost arestat dupa ce s-a batut cu un fotograf, reusind sa ajunga la o intelegere cu acesta. 

FULLSCREEN
Imagini incendiare cu iubita lui Sully din Avatar. Cum arata Lara Bingle cand renunta de tot la haine
  • /

related posts

Modifică setările cookies