Imagini îngrijorătoare cu fiica lui Cindy Crawford. Modelul este piele și os


După doar un an de când activează în industria modei, Kaia Gerber, fiica  în vârstă de 16 ani a lui Cindy Crawford a ajuns piele și os. Mulți o acuză că promovează anorexia după ce a ajuns să catareasca doar 45 de kilograme la 1,75 m înălțime.


Kaia Gerber este cea mai nouă revelație din industria modei. Tânăra de doar 16 ani a reușit cu ușurință să se facă remarcată în această lumea a fashion-ului, ținând cont că este copia fidelă a mamei ei. După doar un an de când s-a apucat de modeling, a ajuns să defileze pe podiumurile celor mai cunoscute case de modă, dar totul se pare că are un preț. Kaia a slăbit tot mai mult în ultima perioadă și, în prezent, a ajuns piele și os.  


 

tonight in berlin with @omega #omegatresor

A post shared by Kaia (@kaiagerber) onCindy a declarat că nu a vrut ca fiica ei să între în această lume, care pote fi atât de crudă, de la o vârstă fragedă, ținând cont că ea și-a început cariera de model abia la 20 de ani. Totuși, asta se întâmpla în anii `80, iar în prezent mai toate modelele de succes își încep activitatea chiar și înainte de a avea buletin. Cidy a mărturisit în trecut că și-a învățat fiica să nu pună prea mult preț pe kilograme, ci pe atitudine: “atractivitatea unui model nu stă în numărul kilogramelor. Contează să se diferențieze prin personalitate”. Cu toate acestea, fanii o critică aspru pe rețelele de socializare pntru cum a ajuns să arate fiica ei: “ești atât de slabă! Cum poate mama ta să te lase să faci asta? Este periculos pentru sănătatea ta”, “ar trebui să mănânci mai mult. Mama ta ar trebui să te sfătuiască” și “Nu încerc să te judec pe ține sau mama ta, dar nu ar trebui să te înfometezi pentru a fi model”.


 

breaks

A post shared by Kaia (@kaiagerber) onTacticile îngrozitoare la care apelează modelele pentru a rămâne slabe sunt deja cunoscute. Se pare că multe ajung să mănânce șervețele sau vată pentru a-și simți stomacul plin fără să se îngrașe.

FULLSCREEN
Imagini îngrijorătoare cu fiica lui Cindy Crawford. Modelul este piele și os
  • /

related posts

Modifică setările cookies