Imagini superbe de la botezul Printului Louis. Uite cât de frumoși sunt Kate, William și cei trei copii ai lor


Prinţul Louis a fost botezat luni, la capela regală de la palatul Saint James din Londra.


Prinţul Louis, în vârstă de 11 săptămâni, a fost botezat de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, liderul spiritual al Bisericii anglicane. Copilul a fost adus la capelă de mama sa şi a adormit imediat ce a ajuns în lăcaşul de cult.

Regina Elizabeth a II-a, în vârstă de 92 de ani, şi prinţul consort Philip, care are 97 de ani, nu au participat la eveniment, scrie Mediafax.

Din partea familiei regale au participat la botez tatăl prinţului William, prinţul moştenitor Charles, şi soţia acestuia, ducesa Camilla, prinţul Harry şi soţia sa, ducesa Meghan, şi fraţii micuţului, prinţul George şi prinţesa Charlotte.  La eveniment au fost preyenți de asemenea și bunicii materni ai copilului, Michael şi Carole Middleton, şi sora ducesei Catherine, Pippa, cu soţul acesteia, James Matthews.

Cei şase naşi sunt prieteni şi rude ale lui William şi Kate. Printre aceştia se numără Guy Pelly, prieten al fraţilor William şi Harry, Nicholas van Cutsem, un apropiat al familiei regale, dar şi Lucy Middleton, verişoară a ducesei Kate.


 

Pentru ceremonia religioasă, părinţii prinţului au ales să perpetueze o tradiţie foarte dragă familiei regale britanice. Prinţul Louis a purtat aceeaşi ţinută cu care au fost îmbrăcaţi fraţii săi, prinţul George şi prinţesa Charlotte, când au fost botezaţi. Este vorba despre o replică a rochiei pe care regina Victoria a comandat-o pentru botezul fiicei sale, prinţesa Victoria, din 1841, devenită între timp ţinuta oficială la botezurile membrilor familiei regale.

Piesa istorică este prea fragilă pentru a mai fi îmbrăcată în prezent, așa că este conservată în arhivele familiei, dar, din 2008, o replică a acesteia, realizată integral manual, din dantelă şi satin, este disponibilă pentru noii moştenitori.
 

După botez, oaspeţii au participat la o recepţie organizată de prinţul William şi ducesa Catherine.
Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos:


 

FULLSCREEN
Imagini superbe de la botezul Printului Williams. Uite cât de frumoși sunt Kate, William și cei cei trei copii ai lor
  • /

related posts

Modifică setările cookies