Imaginile care au facut pana si barbatii sa planga. Ce gest extraordinar a facut un tata pentru cele doua fiice ale lui cand a aflat ca mai are de trait doar cateva luni


Surpriza pe care Fred Evans, un american bolnav de cancer in faza terminala, a facut-o pentru cele doua fiice ale sale a facut inconjurul lumii si a emotionat milioane de oameni.


Fred, in varsta de 62 de ani, tocmai se recupera dupa un dublu transplant de plamani, cand a fost diagnosticat cu cancer de piele in faza terminala.

Deoarece medicamentele pe care le-a luat pentru a impiedica organismul sa respinga transplantul i-au lasat organismul mult prea slabit pentru a face fata chimioterapiei, doctorii i-au dat doar cateva luni de viata.

Fred impreuna cu sotia lui, Karla, au patru copii: trei fiice si un fiu, iar doua dintre aceste fiice, Gracie si Kate, sunt necasatorite inca.

Ultima dorinta a batranului tata a fost sa le duca pe cele doua la altar, dar, cum boala avansata nu i-ar fi permis sa traiasca suficient de mult, Fred, impreuna cu sotia si fiica lui cea mare, au organizat o supriza pentru mezine: o slujba simbolica, in care avea sa le duca spre altar si sa le binecuvanteze viitoarele casnicii.

Cele doua fiice au venit la slujba crezand ca este vorba despre o supriza pentru mama lor si au izbucnit in lacrimi cand au inteles gestul tatalui lor.

Fred si-a implinit ultima dorinta si le-a condus pe cele doua fiice la altar, dupa care i-a facut o supriza de proportii si sotiei sale, propunandu-i sa-si reinnoiasca juramintele de nunta.

Desi barbatul a murit pe 25 iulie anul acesta, gestul lui a emotionat si a inspirat nu doar o familie, ci milioane de oameni din intreaga lume care i-au auzit povestea.

related posts

Modifică setările cookies