Imaginile care au infiorat milioane de oameni: cum ar trebui sa arate o femeie ca sa poarte creatiile designerilor


Desi in presa exista mii de articole anti-anorexie, tinerele continua sa adopte diete mortale pentru a arata ca modelele din reviste. Pe principiul "o imagine face cat 1.000 de cuvinte", va prezentam o campanie anti-anorexie foarte puternica.


Star Models, o  agentie de modelling din Brazilia, a creat recent o reclama bazata pe doua seturi de imagini. Prima este o schita a unui model realizata de un designer vestimentar, iar cea de-a doua este imaginea modelului real.


Ceas negru WLM Pisica- 46% REDUCERE

Diametru: 44 mm
Material: otel inoxidabil / piele
Lungime curea: 23.5 cm
Latime curea: 2 cm


Fiecare schita este desenata in stilul tipic al ilustratiilor de moda: cu linii alungite, silueta scheletice si proportii exagerate. In dreapta schitei este o poza cu modul in care ar arata modelul din desen in carne si oase.

"Tu nu esti o schita! Spune nu anorexiei!" este sloganul campaniei care a devenit virala in ultimele zile pe Internet, declansand reactii foarte puternice din partea femeilor de pretutindeni.

Desi modelele care au pozat au fost editate in Photoshop pentru a imita schitele nerealiste, siluetele lor nu sunt departe de unele siluete pe care le-am vazut pe catwalk-uri cu ocazia Saptamanilor Modei.

Ce parere ai despre campania agentiei braziliene? Te-au impresionat imaginile sau nu?

related posts

Modifică setările cookies