Imaginile care fac inconjurul planetei: George Clooney, mai indragostit ca niciodata cu cateva ore inainte de nunta, la Venetia


S-a mai daramat un mit. Acela ca burlacul convins George Clooney nu se va mai casatori niciodata. Actorul va face marele pas in acest weekend la Venetia, iar paparazzii l-au urmarit pas cu pas inca de cand a ajuns in superbul oras italian.


George Clooney si frumoasa lui logodnica, Amal Alamuddin, si-au facut aparitia in Venetia vineri. Viitoarea doamna Clooney a aratat superb intr-o rochie alba cu dungi negre, iar actorul a fost impecabil intr-un costum gri. Clooney era tot numai un zambet si nu isi putea dezlipi ochii si mainile de pe viitoarea sa sotie.

Seara, George Clooney, Amal Alamuddin si familiile lor au luat parte la repetitiile de dinainte de nunta, iar Amal a impresionat cu o superba rochie rosie, care i-a pus picioarele sexy in valoare, fiind scurta in partea din fata.

Potrivit Daily Mail, cavalerul de onoare va fi sotul supermodeluli Cindy Crawford, Rande Gerber .

Se pare ca George Clooney a vandut drepturile de imagine revistei Vogue pentru suma de un milion de euro.

Ceremonia privata, care va avea loc la palatul Ca' Farsetii, va fi oficiată de Walter Veltroni, fost primar al Romei între 2001 şi 2008. Veltroni este bun prieten cu actorul american de mai mulţi ani şi a fost invitat în 2006 şi la nunta lui Tom Cruise cu Katie Holmes.

Presa internaţională a relatat anterior că George Clooney şi Amal Alamuddin s-ar fi căsătorit civil pe 12 septembrie, la Londra, dar informaţia nu a fost confirmată de reprezentanţii celor doi. Nunta lui Clooney cu Amal Alamuddin va avea loc pe o insulă privată din Veneţia, potrivit relatărilor anterioare ale presei internaţionale.

Întreaga insulă a fost rezervată pentru eveniment, printre persoanele implicate direct în organizare numărându-se May Salman, o mătuşă a viitoarei mirese, şi cei doi verişori ai acesteia Ramzi şi Makram. Anunţul privind locul unde se va desfăşura ceremonia a fost făcut chiar de actorul american.

"Mi-am întâlnit viitoarea mireasă aici, în Italia, şi mă voi căsători cu ea, în câteva săptămâni, la Veneţia", a declarat Clooney în urmă cu mai multe săptămâni, la Florenţa, unde a participat împreună cu viitoarea soţie la o gală umanitară organizată în Palazzo Vecchio. Potrivit presei tabloide, Amal Alamuddin va purta o rochie de mireasă marca Alexander McQueen, ea fiind văzută recent la sediul central al casei de modă. Aceeaşi casă de modă a creat şi rochia de mireasă a ducesei Catherine, soţia prinţului William al Marii Britanii.

În luna august, avocata britanică a depus actele necesare pentru obţinerea permisiunii de a se căsători în afara ţării, o procedură cerută de Marea Britanie tuturor cetăţenilor săi care se căsătoresc în străinătate. George Clooney şi Amal Alamuddin au apărut pentru prima dată împreună în public în octombrie 2013, la Londra, potrivit revistei People.

 

Mai multe imagini in galeria foto.

FULLSCREEN
Ipostazele in care nu credeam ca il vom vedea vreodata. George Clooney, mai indragostit ca niciodata cu cateva ore inainte de nunta
  • /

related posts

Modifică setările cookies